CV service: zonne-energie in Roosendaal

Heeft u wel eens nagedacht over verwarmen door middel van de zon? Dit kan door middel van een zonneboilersysteem. Deze maakt gebruik van de warmte van de zon om water te verwarmen, met behulp van een combiketel wordt het water daarna op de juiste temperatuur gebracht. Het gebruik van een zonneboiler zorgt voor een besparing van bijna vijftig procent op uw energiekosten voor warm water!

Er zijn vier verschillende typen zonneboilers te krijgen: een standaard zonneboiler, een cv-zonneboiler, een compacte zonneboiler en een zonneboilercombi. De laatste verwarmt ook uw woning, niet alleen water. Bent u van mening dat alle kleine beetjes helpen en wilt u duurzaam leven? Zorg dan voor een zonneboiler in uw huis. Vraag meer informatie en persoonlijk advies over uw verwarming in Roosendaal, de typen zonneboilers en maak een passende keuze!

Tips voor zuinig verwarmen

Bent u bezig met de bouw van een nieuw huis en heeft u uw keuze voor een verwarmingsinstallatie nog niet gemaakt? Denk dan aan vloerverwarming! Dit is de meest zuinige verwarmingsinstallatie en dus een goede keuze. Verder kunt u de volgende tips in overweging nemen voor een lagere energierekening:

  • Schaf gordijnen aan, warmte vervliegt minder snel.
  • Zet de thermostaat standaard één graad lager.
  • Gebruik de vorstvrijstand op uw thermostaat als u voor een lange tijd weg gaat.
  • Zet de radiatoren in ruimtes waar u kort of helemaal niet verblijft uit.