CV ketel vervangen in Roosendaal

In het ideale geval gaat een CV ketel behoorlijk lang mee; misschien zelfs wel meer dan 20 jaar. Het ‘geheim’ voor een goed functionerende centrale verwarming is regelmatig onderhoud en het op tijd repareren van gebreken. Zorg dat het systeem de juiste druk behoudt en voldoende water heeft. Toch kan het zelfs dan voorkomen dat uw CV ketel kapot gaat. Een CV monteur kan uw verwarming inspecteren en eventueel repareren. Mocht reparatie geen optie meer zijn, dan zal Garant Warmteservice uw CV ketel vervangen door een nieuw toestel. Het is goedkoper om te investeren in een nieuwe CV ketel dan steeds opnieuw reparaties uit te laten voeren. Wij leveren op korte termijn een nieuwe ketel en voorzien u daarbij van advies.

Advies op maat

Onze CV monteurs zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van (centrale) verwarming. Voor ieder huishouden is een ander systeem geschikt. Ook wanneer uw apparaat verouderd is kan het een goede keuze zijn om uw CV ketel te vervangen door een nieuwer model. Moderne ketels zijn een stuk zuiniger en kunnen u op termijn een grote besparing opleveren. Wij helpen u in Roosendaal bij het maken van de keuze voor een nieuwe CV ketel.

Kapotte CV onderdelen?

Ook wanneer het probleem niet ligt bij een kapotte CV ketel kunnen wij u van dienst zijn. Omdat wij veel onderdelen op voorraad hebben kunnen wij op korte termijn bijvoorbeeld het expansievat vervangen, een nieuwe radiator plaatsen of leidingen vernieuwen.

Wilt u zuinig verwarmen? Of een kapotte CV ketel vervangen? Bel ons via  0167 - 72 94 08 voor meer informatie over nieuwe ketels, of om ons in te schakelen voor installatie in Roosendaal.