CV lekkage in Roosendaal?

Treft u water aan rond uw centrale verwarming of CV ketel? Dan is het zaak om het probleem direct aan te pakken! Lekkage kan grote schade aanrichten aan uw kostbare verwarmingsinstallatie en uiteindelijk aan de rest van uw woning. Als u plotseling te maken krijgt met CV lekkage en het inschakelen van een specialist lange tijd uitstelt kunnen de problemen alleen maar erger worden. De CV monteurs van Oomen Totaalbouw staan in Roosendaal voor u paraat. Bij spoedgevallen, zoals extreme lekkage in de nacht of in het weekend, kunt u ons bovendien altijd bereiken. Dankzij onze 24-uurs service bent u snel verlost van uw CV lekkage.

CV lekkage herkennen

Een plas water is natuurlijk een overduidelijk teken, maar soms is CV lekkage minder goed zichtbaar. Er zijn verschillende tekenen die kunnen duiden op een lek in het systeem.

  • Roestige en vochtige leidingen
  • Verloren druk in het systeem
  • Expansievat moeten bijvullen

Ga bij dergelijke ‘symptomen’ op zoek naar een lek of schakel een specialist in. Kleine lekkages die onopgemerkt blijven kunnen zonder dat u het doorhebt veel geld kosten. Er gaat rendement verloren of er ontstaat op een later moment een groter defect.

Uw lekkende CV ketel snel gerepareerd

Wij zorgen ervoor dat uw ketel snel weer goed functioneert. Eventuele onderdelen die vervangen moeten worden hebben wij meestal al op voorraad. Is de lekkage zo ernstig dat uw CV ketel vervangen moet worden? Ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn in Roosendaal! Bel 0167 - 72 94 08 voor een snelle oplossing van uw probleem.