CV storing in Roosendaal?

Een CV storing kan erg vervelend zijn en komt natuurlijk altijd ongelegen. De verwarming slaat uit of u staat opeens onder een ijskoude straal te douchen. Een storing zorgt dat de centrale verwarming niet goed meer werkt of zelfs uit gaat. U vertrouwt erop dat de CV ketel het huis voorziet van warmte; een storing moet dus zo snel mogelijk opgelost worden! In Roosendaal staan de monteurs van Oomen Totaalbouw paraat om u te helpen met plotselinge CV storing.

Zelf uw CV storing verhelpen

U kunt allereerst zelf proberen om uw CV storing op te lossen. Een uitgevallen CV ketel kan in veel gevallen simpelweg weer aangezet worden. Probeer het systeem meerdere keren aan en uit te zetten of te herstarten. Geen succes? Wellicht helpt de storingscode op het display van de ketel u verder. In de handleiding of op internet vindt u welk probleem de code aanduidt. U zult waarschijnlijk het systeem moeten bijvullen of ontluchten om de druk te herstellen.

Als de ketel problemen blijft geven zal een professionele monteur u altijd van dienst kunnen zijn. In Roosendaal komt Oomen Totaalbouw na één belletje naar u toe. U kunt ons via 0167 - 72 94 08 bereiken met uw probleem. Voor spoedgevallen zijn wij zelfs 24 uur per dag bereikbaar!