Vloerverwarming van uw monteur in Roosendaal

Heeft u wel eens nagedacht over het installeren van vloerverwarming? Garant Warmteservice uit Roosendaal kan deze manier van verwarmen zeker aanraden. Het is heel erg comfortabel, neemt geen ruimte in en is ook nog eens zuinig in energieverbruik. Bovendien is het gezonder: er kan geen stof onder of achter een radiator komen. U kunt altijd bij onze verwarmingsmonteurs aankloppen voor meer informatie over dit type verwarming.

Voordelen van vloerverwarming:

  • Energieverbruik: Het energieverbruik is lager, omdat vloerverwarming verwarmt met water van een relatief lage temperatuur. Daar komt bij dat vloerverwarming ook heel makkelijk aangesloten kan worden op bijvoorbeeld een warmtepomp of zonnepanelen. Dit is op de lange termijn helemaal zeer voordelig!
  • Ruimte: Vloerverwarming zit onder de grond. Het ligt onder de gehele oppervlakte van uw vloer en de warmte wordt dan ook verdeeld over deze ruimte. U heeft geen last van grote radiatoren aan de muur die veel ruimte in beslag nemen, dus u hoeft geen rekening te houden met verwarmingen tijdens het inrichten.
  • Comfortabel: Heeft u parket, tegels of tapijt? Voor vloerverwarming maakt het helemaal niks uit, dit type verwarming kan onder elke vloerbekleding. En ook heel handig: in elke ruimte kan de temperatuur apart geregeld worden!